Останнім часом захопився читанням книг з саморозвитку і бізнесу, а так само психології, вже досить багато на моєму рахунку. Було б цікаво поспілкуватися з однодумцями, обмінятися досвідом, назвою хороших книг. Хто теж любить літературу даного жанру, може порадите щось?
Новинки книг з саморозвитку
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22020-10-27 18:07:24
Я люблю цей жанр, але зі змінною успішністю, можу пару трійку книг в рік прочитати, в основному читаю класиків психології, ось вони дійсно надихають і дають сили рухатися вперед.
Наприклад, Карнегі, Грін, читали?
Поделиться32020-10-27 18:11:10
Можу почитати, але більш байдуже ставлюся, подобається художня література, коли відкриваєш книгу починаєш співпереживати героям і нібито потрапляєш в інші світи, ось це дійсно цікаво, як на мене.
Поделиться42020-10-27 18:18:34
Як то кажуть, кожному своє. Хтось люіт один жанр літератури, хтось інший і це нормально! Нещодавно прочитала книгу "280 днів до вашого народження. Репортаж про те, що ви забули, перебуваючи в епіцентрі подій" автор - Вестра, дійсно интерсно, розповідає історію про вас від зачаття до народження, від першої клітини до дев'яти місяців по тому, коли ви вирішили з'явитися на цей світ.
Купила її в відділі про саморозвиток і бізнес https://bookish.kiev.ua/camorozvitok-ta-biznec в цьому книжковому.
Рекомендую до прочитання всім, хто хоче зрозуміти, як влаштований організм і чому щось відбувається всередині, а щось ні, впевнена, ви будете здивовані.